0031 78 303 10 23
Home > Techniek > Onbezorgd genieten van de zomer met De Waal producten

Onbezorgd genieten van de zomer met De Waal producten

Marco de Waal, Eigenaar De Waal BV Marco de Waal, Eigenaar De Waal BV

 

 

 

Wie op vakantie is, wil natuurlijk onbezorgd genieten van bijvoorbeeld een mooie reis op een luxe jacht. Met een duurzaam en veilig Stuwa besturingssysteem van De Waal hoeft de vakantieganger zich absoluut geen zorgen te maken over het veilig bereiken van de overkant van zee of oceaan.

 Vandaag de dag weten veel superjachtwerven De Waal te vinden voor de bekende Stuwa© stuurmachines en jachtroeren. De producten van deze Werkendamse specialist op het gebied van voortstuwings- en manoeuvreertechnologie zijn altijd van hoge kwaliteit en uiterst betrouwbaar. Daarnaast biedt de Waal een wereldwijde service.

de nieuwste QF techniek heeft vele voordelen

Stuurmachinetechniek

De laatste tijd is er veel vraag naar de nieuwste QF stuurmachinetechniek met frequentiegeregelde aandrijfmotor. Deze techniek heeft veel voordelen. Omdat de pompen alleen draaien als er een stuurcommando wordt gegeven, is er onder andere sprake van een lager gasolieverbruik. Daarbij is de standtijd van pompen, filters en elektromotor langer en het geluidsniveau is bovendien comfortabel stil. Alle stuurmachines ondergaan op de proefstand bij De Waal een duurtest, die in het bijzijn van de opdrachtgever en klasse inspecteur wordt uitgevoerd. Zo’n door en door geteste stuurmachine maakt het verschil om veilig aan te komen op uw vakantiebestemming!


High speed jachtroeren

Ook de hogesnelheidsroeren met uitgekiende Naca-profilering, in combinatie met hennekokers die geheel in stroomlijnvorm van het roer worden gebouwd, zijn erg gewild in de superjachtbouw. Daarnaast heeft De Waal een bijzondere constructie ontwikkeld voor deelbare roeren. De roerkoning van deze ‘Pacific Yacht’ constructie wordt met behulp van een soort ‘splitpen’, hydraulisch in het roer bevestigd. Naast een optimale krachtoverbrenging heeft deze constructie als optisch voordeel dat er bovenop het roer geen uitstekende flenzen en bouten zichtbaar zijn. Het geheel wordt geconserveerd met een hoogwaardige coating. Op die manier blijven de roeren langdurig mooi en onderhoudsvrij in zout water. Dat is nog eens onbezorgd genieten!

Neem voor meer informatie een kijkje op www.dewaalbv.nl

geef een reactie
Bekijk uw subsidie mogelijkheden
shre
volg ons
 • banner
 • banner
 • banner
 • banner
  banner
 • banner
  banner
 • banner
  banner
 • banner
  banner
 • banner
  banner
 
shre
laatste video’s
video

Eerste LNG-bunkerschip komt eraan

Groenervaren webredactie - 20 feb 2017
video

Havens vissen naar plastic afval

Groenervaren webredactie - 17 jan 2017
video

Binnenschepen meten diepgang; hoe meer hoe beter

Groenervaren webredactie - 13 dec 2016
Meer video's
shre
nieuwsbrief
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief