0031 78 303 10 23

Over Ons

Groenervaren is een onafhankelijk online platform dat zich richt op kennisdeling rondom innovatie, duurzaamheid, trends, tips & tricks binnen de maritieme en logistieke sector. Dit gebeurt niet alleen via de site maar ook via Twitter, Linkedin, Facebook en vele andere kanalen. Onderwerpen van Groenervaren variëren van voortstuwing, regel & wetgeving tot afvalstoffen, zuinig varen en subsidies.

Groenervaren is een crossmediaal platform dat zich inzet voor een grote en actieve online community. Het is de informatiebron voor en door maritieme en logistieke professionals. Het is dan ook deze professional die via alle Groenervaren kanalen kennis deelt, discussies aangaat en meningen geeft.

Onze services en diensten
Wij werken met een eigen eindredactie maar staan natuurlijk altijd open voor maritieme en logistieke professionals die net als wij gepassioneerd kunnen schrijven over innovatie en duurzaamheid.

Merkbaar Concept

Merkbaar Concept, een team van enthousiaste merkmakers. We ontwerpen identiteiten, zetten strategieën uit en bedenken campagnes. We maken mooie logo’s, huisstijlen en websites met een onderscheidend verhaal.

Doordat wij de uitgever zijn van Groenervaren.nl, een online platform over duurzaamheid en innovatie in de maritieme en logistieke sector, staan wij met beide benen in deze markt. Dit maakt dat wij onderscheidende boodschappen kunnen brengen voor deze specifieke doelgroep. Dat is onze missie.

Ben je nieuwsgierig naar onze doelgerichte aanpak? Neem dan contact met ons op:

CONTACT

Team

pic
MAUREEN VERSCHOOR
Art Director
Voeg mij toe
aan uw netwerk
pic
LOTTE VERSCHOOR
Sales Director
Voeg mij toe
aan uw netwerk
pic
MARTIN DEKKER
Redactie
Voeg mij toe
aan uw netwerk
SHARON OVERHAND
Office Manager
Voeg mij toe
aan uw netwerk
pic
RAFFERTY GARCIA
Creative Designer
Voeg mij toe
aan uw netwerk
pic

Wilt u meer weten? Neem contact op
met een van onze mensen.